Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Ingen tittel
OM BILDET:
Størrelse 10.7 x 17.4 cm
Bildebredde: 10.7 x 17.4 cm
Opplag: 300 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
Eva Langaas
OM EVA LANGAAS:
Født 1940. Norsk billedkunstner og en av Norges mest populære kunstnere. Motivene hennes er ofte fargesterke abstraherte landskap.

Hennes bilder er ofte utført i en abstrahert figurativ tradisjon med klare vakre farger. Cornice er stolte og svært glade over å kjenne Eva Langaas og å kunne vise noen eksempler på hennes fantastiske bilder. Eva Langaas har lang fartstid i kunstens tjeneste. Født 1940, opprinnelig utdannet tekstilkunstner, men gikk over til maleri og grafikk i 1980- årene. Etter debuten på Høstutstillingen i 1972 har hun gledet og begeistret et stadig større publikum med sine fargerike naturmotiver. Eva Langaas er meget godt representert i Norge. Hun holder utstillinger og er representert i samlinger over hele landet. Eva Langaas er også et kjent navn i utenfor Norge. Separatutstillinger i Sverige, Italia (7 ganger!), og i USA. Kollektivutstillinger i en rekke byer, Stockholm, Roma, Geneve, Singapore og i USA.

Bildene, som er svært fargerike, er utført i en abstrahert figurativ tradisjon som forsterker og personliggjør motivets naturlige skjønnhet. Vanligvis bruker hun syv grunnfarger i sine litografier, men fargenes transparente effekt kan gi betrakteren et inntrykk av langt flere fargenyanser. Motivene er ofte storslått norsk natur, voldsomme fjell og dype hemmelighetsfulle fjorder. Eva Langaas formidler en dyptfølt naturmystikk hvor menneskets tilstedeværelse blir mikroskopisk i forhold til landskapets storhet. Typisk er motivet: fjord og fjell med en knøttliten bygd i fjellets massive skygge. Men det er intet dystert over Langaas sin kunst. Heller hengivenhet og beundring for naturens skjønnhet og storhet. Her er det godt å bo, her trives menneskene.

I det siste har Eva Langaas gradvis sluppet tak i arbeidet med rene landskapsmotiver. Hun søker nå mot det rent abstrakte eller mer abstraherte motiver. En utvikling Cornice følger med spenning.

FLERE BILDER
Vi har 3 bilder til av Eva Langaas. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
Litografi
OM LITOGRAFI:
Steintrykk, av gresk, lithos, som betyr stein og grafis, som betyr skrift. Litografi betyr ”Skrift i stein.” Trykkmetoden er en type plantrykk. En trykkplate av stein hvor trykkflate/ motivet dannes av fett og vann.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Galleri J2 AS
Utmerket faglig ekspertise, lang erfaring og stort utvalg av kunst.
Vi holder til i Josefines gate 2 B, 0351 Oslo
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.